Coaching & counseling

DSC00948Coaching

Als je een concreet doel voor ogen hebt waar je naartoe wil werken biedt Vie life coaching je de ondersteuning die je daarbij nodig hebt. Coaching vindt na overleg plaats door middel van o.a. gesprekken, mails, opdrachten en smsjes. In een coachingstraject krijg je praktische informatie, concrete hulpmiddelen, feedback en oefenmogelijkheden.

Ik werk met beelden en verhalen. Zie voor voorbeelden van verhalen www.sylvievermeulen.nl in de categorie metaforen.

 

Counseling

Counseling gaat dieper dan coaching. We kijken samen de dingen in je leven die je echt last opleveren. We kijken naar de overtuigingen die aan de basis staan van je  lijden en hoe die overtuigingen ontstaan zijn en zullen eraan werken de overtuigingen die niet meer passen overboord te zetten.

 

Doorbraaksessie

Zit je met een probleem dat je voor eens en voor altijd achter je wil laten? Sta je voor een belangrijke keuze? In een doorbraaksessie van ca. 6 uren achtereen is het mogelijk om de beperkingen die je ervaart uit de weg te ruimen en een toekomstbeeld te creeren dat zowel uitdagend als reeel is. In de doorbraaksessie wordt gewerkt met de Time Line Therapy technieken van Tad James.

 

 

I  can permit someone to care about me, and can fully accept that caring within myself. This permits me to recognize that I care, and deeply, for and about others. Carl Rogers.